Do 15 marca można zgłaszać swój udział w Konkursie na wyrób cukierniczy „I Festiwal Tortów, Ciast i Ciasteczek Powiatu Gliwickiego”.

Uczestnikami konkursu mogą być: profesjonaliści (cukiernie, piekarnie, osoby fizyczne prowadzące działalność w tym zakresie), pasjonaci słodkości (osoby fizyczne) oraz organizacje społeczne (koła gospodyń wiejskich, stowarzyszenia czy fundacje) – zamieszkujący lub prowadzący działalność na terenie powiatu gliwickiego.

Konkurs przeprowadzony zostanie w trzech kategoriach: tort, ciasto, ciasteczka. Dla zwycięzców przewidziano cenne bony podarunkowe, sprzęt kuchenny, dyplomy i statuetki. Rozstrzygnięcie konkursu odbędzie się 24 marca w restauracji „Leśna Perła” w Rudzińcu, która wraz z Reginą Wieczorek jest jego organizatorem. Bliższe informacje pod nr. tel. 603 415 143. Poniżej zamieszczamy regulamin konkursu i kartę zgłoszenia udziału.

Honorowy patronat nad konkursem objął starosta gliwicki Waldemar Dombek.

Info: starostwo.gliwice.pl

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Please enter your comment!
Please enter your name here